Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира бъдещето си и заяви категорично, че няма никакви индикации за напускане на клуба в скоро време, но не отрече вероятността един ден да поеме Байерн.

„Имам договор с Ливърпул до 2022 година. Никой тук няма чувството, че той трябва да бъде прекъсван – нито от страна на собственика, нито от моя“, сподели Клоп пред немския вестник „Ди Велт“.

„Пътят е дълъг. Футболът е такъв – трябва да имаше правилната възможност, както и моментът трябва да бъде точният. Аз обаче съм много щастлив тук. Не мисля, че съм свършен в Ливърпул. Тимът ни има добра възрастова структура и можем да работим заедно още известно време”, продължи германецът на въпрос за интерес на Байерн към него.

„Дните ми в Ливърпул са много добре структурирани и нямам много директен контакт с феновете, но разбира се, знам, че спечелването на титлата ще означава много за нашите привърженици. Усещам го много явно в реакциите им по време на мачовете. Това, което направиха миналия уикенд при домакинството ни на Тотнъм беше поразително. Беше наистина нещо огромно. Свикнал съм с добра атмосфера от престоя ми в Дортмунд, но тук не бях преживявал нещо подобно”, завърши Юрген Клоп.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019