ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира поредния шок в клуба с контузен футболист, след като самият той бе замесен в травмата на защитника Костас Цимикас, който е със съмнение за счупена ключица след равенството 1:1 с Арсенал в голямото дерби от Висшата лига.

Гръцкият бранител падна в 35-ата минута след сблъсък с Букайо Сака и впоследствие с Юрген Клоп. Германският специалист бързо се изправи на крака, но Цимикас очевидно изпитваше болка и държеше ръката си, след което се наложи да бъде заменен от Джо Гомес. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Мачът бе засенчен от контузията на Костас Цимикас, така че той ще бъде аут за дълго време", сподели Клоп, чийто тим остава втори във временното класиране на точка зад "артилеристите".

"Ще трябва да се справим и с другите проблеми. Трудно е да преглътнем и ситуацията с Анди", добави германският специалист, визирайки и контузията на Анди Робъртсън.

"Разбира се, че това ми се отрази. При мен нямаше болка, но помислих, че Костас ще бъде ок. С радост бих дал моята ключица, за да бъде той отново здрав. Не е хубаво, когато нещо подобно се случва пред теб и ти си въвлечен. Не бях сигурен дори какво точно се случи или дали не паднах върху него. Не беше приятно за гледане", завърши Юрген Клоп.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!