Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се обърна към феновете на тима и ги прикани да бъдат отговорни към поетите мерки в борбата с коронавируса. Както е известно, английската Висша лига е спряна поне до 30 април и съмненията около това как може да бъде завършен шампионата продължават.

"Казвал съм го достатъчно често и съм сигурен, че всички са съгласни, че футболът не е най-важното нещо в света. Единственият начин да се върнем към футбола е и като цяло към нормалния си живот, е като бъдем дисциплинирани сега, за да може стъпка по стъпка да върнем нормалността. Никой няма друго решение. Трябва да спазваме дистанция и да се ограничаваме, не напълно, но в голяма степен", призова Клоп феновете.

"Разбира се, че икономиката трябва да започне отново. Но колкото по-малко е броят на заразените, когато излезем отново, то толкова по-добре ще е за всички. Така разбирам аз нещата. Трябва да намалим темпът на заразяване и да дадем шанс на докторите ни да се справят със ситуацията. Чак тогава ще видим отново футбол", завърши специалистът.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!