Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Юрген Клоп потвърди официално, че става почетен посланик на фондацията на Ливърпил и ще работи за благотворителната организация на клуба след напускането му като мениджър на "червените".

Германецът подкрепя фондацията от дълги години по много различни начини, независимо дали става въпрос за посрещане на посещения в тренировъчния център на AXA, публично говорене за жизненоважната извършена работа всеки ден в региона на град Ливърпул, или участие в събития за повишаване на осведомеността и средствата за благотворителността.

"Фондацията на Ливърпул върши невероятна работа в общността, както в района на град Ливърпул, така и извън него. Наистина съм горд да продължа работата си с тях и да бъда обявен за първия в историята почетен посланик на фондацията. Очаквам с нетърпение да видя какво можем да направим с това сега, когато разполагам с повече време", сподели Клоп за ангажимента си.

След последния мач на германеца начело на тима фондацията получи редица уникални предмети, носени и подписани от него за търг за набиране на средства, събра 40 000 паунда само за седмица.