Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че възпитаниците му са играли зле през целия мач и заслужено за загубили с 1:3 при визитата на шампиона Лестър в мача от 26-ия кръг на английската Висша лига. 49-годишният германски специалист е категоричен, че играчите трябва да покажат реакция в следващия мач срещу Арсенал на „Анфийлд” в събота от 19:30 часа българско време, защото в тази среща било заложено бъдещето на отбора.

"Ако изиграем най-добрия си мач и се представим добре, но загубим, ще го приема, защото футболът е такъв. Но ние не го направихме. Все едно никога не бяхме говорили за силните страни на Лестър. Говорих за това в съблекалнята, но не е достатъчно. Не бяхме добри в атака, нито в защита. Показахме как се губят футболни мачове. Няма причина да играем по този начин. Винаги може да си намерим извинения, но не искам да търся такива", заяви след мача Юрген Клоп.

„Имаме една седмица за подготовка, след която трябва да покажем реакция. Заложено е бъдещето ни. Не искам да звуча толкова сериозно, но просто е така. Трябва да играем различно. А можем много повече, показахме го. Когато не го показваме, е доста разочароващо. Благодаря на Бог, че утре нямаме мач, защото снощи бяхме зле от първата до последната секунда", допълни германският специалист.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА