Мениджърите на Челси и Тотнъм Томас Тухел и Антонио Конте не скриха, че има напрежение между тях, след като се сдърпаха снощи след равенството 2:2 и получиха червени картони. Те все пак подчертаха, че не трябва да се отдава твърде голямо значение на инцидента.

"Шпорите" стигнаха до точката с гол на Хари Кейн в 96-ата минута, а двамата треньори празнуваха бурно головете на отборите си един пред друг, дразнейки се взаимно. След последния съдийски сигнал Тухел не пусна ръката на своя опонент и поиска той да го гледа в очите, а отговорът на Конте беше доста агресивен.

"Вярно е, че не бях спокоен, но когато видя агресия, отговарям с агресия. Но това не е проблем и не е най-важното нещо. Това беше страхотен мач между два отбора на високо ниво и за нас бе важно да вземем точка", коментира Конте. 

"Мисля, че дори ни хареса случилото се. Следващият път ще бъдем по-внимателни или няма да стиснем ръце и проблемът е решен", допълни италианският наставник на Тотнъм.

От своя страна Тухел шеговито нави ръкави и показа мускулите си пред журналистите на пресконференцията след мача. "Мисля, че и на двамата ни хареса, не се е случило нищо лошо. Това беше като двама футболисти, които имат битка на терена, но нищо не е станало, никой не е контузен. И двамата се борехме за нашите отбори. Никой не е бил обиден или наранен, не сме се били с юмруци. Нещата се разгорещиха, но това е част от играта", каза Томас Тухел. 

Той допълни, че и двата гола на Тотнъм е трябвало да бъдат отменени.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!