Мениджърът на Евертън Роналд Куман разкри кой отбор никога не би тренирал в своята кариера. Холандецът има големи цели след края на престоя си при „карамелите”, но те включват кариера в Реал (Мадрид).

„Имам две големи мечти. Първо с удоволствие бих стоял на страничната линия за моята родина Холандия и все някога бих искал да тренирам Барселона”, сподели Куман пред каталунския вестник „Спорт”.

Наскоро 54-годишният специалист получил оферта да поеме Холандия, но трябвало да откаже. „Имах това предложение, но моят договор с Евертън не ми позволи да приема. Сега се концентрирам напълно върху задачата ми тук. Това е един интересен проект и следващата година искаме да достигнем Шампионската лига”, допълни холандецът.

„Респект към Реал, но никога бе бих ги тренирал. Това е невъзможно. Просто твърде много съм свързан с Барселона”, обоснова се Куман защо не би искал да води Реал в своята кариера.

Бившият съотборник на Христо Стоичков в Барса е записал 222 мача и 77 гола за каталунците от 1989 до 1995 година и спечели с тях европейската клубна титла през 1992 година.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА