Мениджърът на Челси Франк Лампард се закани на Манчестър Юнайтед преди мача им от 1/8-финалите в турнира за Купата на Лигата утре вечер от 22:05 часа българско време на „Стамфорд Бридж“ в Лондон. „Сините“ ще преследват осма поредна победа във всички турнири.

„Дори и да направя промени, ние няма да приемем този мач леко. Важна е голямата картина, но тези, които ще стартират, ще дадат всичко от себе си“, заяви Лампард, който си спомни и за кошмарната загуба от „червените дяволи“ с 0:4 в началото на сезона.

„Този мач изглежда много назад във времето, но аз го помня добре, защото те ни нараниха 4 пъти в мач, в който играхме много добре. В крайна сметка ние се целим във всички трофеи. Мач на „Уембли“ ще бъде специален, така че се раздаваме във всеки мач. Това, което се случи срещу Аякс (б.р. 1:0 в Амстердам) е ясно послание към всички играчи. Момчетата трябва да бъдат готови да влязат в игра и да променят мача, както го направи Миши. Имаме нужда от широк състав, ако искаме да бъдем успешни“, добави наставникът на лондонския тим.