Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува сериозно представянето на тима и заключи, че е "трудно да играеш чак толкова зле".

"Гледах Манчестър Юнайтед срещу Брентфорд и не можех да повярвам на очите си. Трудно е да играеш толкова зле", заяви анализаторът на Sky Sports по време на The Gary Neville Podcast.

"По принцип, независимо от съперника, във всеки мач ще имаш едни десетина минути доминация. В този двубой обаче не видях нито един момент, в който Манчестър Юнайтед прави нещо като хората. Представянето им беше просто ужасно, а аз мислех, че могат да притиснат Тотнъм и Астън Вила (в битката за Шампионската лига - б.пр.)".

Манчестър Юнайтед е на шесто място в класирането на английското първенство с девет точки пасив от Тотнъм и 11 изоставане от Астън Вила.

"Отборите на по-предните места ще губят точки, но просто не виждам как Юнайтед може да влезе в топ 4 или топ 5. Според играта, която виждаме, даже не заслужават", каза още той.

"Не мога да си обясня на какво се дължи представянето им в мача с Брентфод. Притеснително е, че могат да паднат на толкова ниско ниво