Една от легендите на Манчестър Юнайтед Фил Невил посочи петима футболисти, които според него клубът трябва да привлече за следващия сезон. Бившият защитник на „червените дяволи“ смята, че Гарет Бейл и Рафаел Варан от Реал (Мадрид), Филипе Коутиньо от Барселона, Ерик Дайър от Тотнъм и Жоао Кансело от Ювентус са най-подходящи за тима.

“Бейл е напълно подходящ. Оле Гунар Солскяер беше казал, че иска гладен играч. Мисля, че Джейдън Санчо е такъв, но Бейл е печелил Шампионската лига и е играл на топ ниво. Не смятам, че заплатите са проблем в Манчестър Юнайтед. Говорим за футболист с гарантирана класа, който може да играе навсякъде в атака“, коментира бившият бранител пред Premier League Today.

„Двете попълнения в защитната четворка би трябвало да са Варан и Кансело. С втория работех заедно във Валенсия, като съм го гледал и с Ювентус и мисля, че е топ играч. Дайър като опорен халф, а също и Коутиньо, за когото имаше и малко спекулации. Трябва да имаш и британски футболисти в отбор, способен на титли. Андер Ерера, Фред и Скот Мактоминей са част от състава. Неманя Матич този сезон има спад във формата си”, добави Фил Невил.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019