Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър нападна една от звездите на Манчестър Юнайтед - Пол Погба. Бившият нападател заяви, че французинът дори и в статута си на световен шампион, не е достоен да почисти ботушите на онези, които са създали историята на "червените дяволи". Острите думи идват, след като конфликтът между халфа и мениджъра на Юнайтед - Жозе Моуриньо вече е публичен и се разраства с всеки изминал ден. 

"Играчите трябва да се срамуват, че не играят за Моуриньо. Сега виждаме в медиите всеки ден примери за това как негативизма се натрупва около отбора. И това не е вина само на Моуриньо. Имам въпроси за други момчета. Когато започнах да играя, беше различно. Клубът и треньорът имаха власт. И сега силата е в ръцете на играчите", каза Шиърър. 

"Погба е рекордната покупка на Манчестър Юнайтед. Сега помислете за други велики играчи, които носят и са носили този екип. Дори в статута на световен шампион, той не е достоен да почисти ботушите на онези, които създадоха история на "Олд Трафорд", добави легендата на Нюкасъл.