Ливърпул преминава през паметни мигове в края на ерата „Клоп“. Първият от възможни четири трофея бе спечелен през миналия месец – Купа на Лигата на Англия. След разгрома над Спарта Прага в Лига Европа в средата на седмицата с 5:1 и четвърта купа от турнира е по-близо. Основната надежда на феновете на мърсисайдци обаче остава триумф във Висшата лига. Той преминава през победа над Манчестър Сити в неделя.

Мнозина ще се съгласят, че това е най-чаканото съперничество в модерния футбол. Заради философиите на двама знаменити мениджъри. Това ще е последната им среща в елита на Англия. Засега...

Съревнованията между Клоп и Гуардиола датират от 2013 година в Бундеслигата, когато ръководеха Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен. За над 10 години германският наставник има деликатно предимство. 12 победи за Клоп, 11 за Гуардиола и 6 равенства.

Относно конкретиката за формата на играчите на двата отбора - най-добрата новина за Ливърпул е, че Мохамед Салах се завърна на терена в четвъртък вечер и вероятно ще има главна роля срещу Сити.

В сайта на inbet ще откриете МEGABOOST коефициент от 2.62 за гол на звездата от Египет по всяко време.  

В синята част на Манчестър работата върви с познатото темпо, а положителните резултати се трупат. Партньорството между Ерлинг Холанд и Кевин Де Бройне заработи на висока скорост в края на февруари при разгрома над Лутън във ФА Къп. 5 гола за норвежеца и 4 асистенции за Де Бройне в споменатата среща. Фил Фоудън изнесе безупречен мач в дербито на Манчестър през миналия уикенд и е устремен към нови подвизи.

МЕGABOOST предложението за гол на Ерлинг Холанд по всяко време е с коефициент 2.20.

Други предложения в inbet със завишени коефициенти и MEGABOOST:

  • Гол преди 15-ата минута – 2.85
  • Дузпа в мача – 3.00
  • Асистенция на Кевин Де Бройне – 3.20
  • Гол или асистенция на Луис Диас – 2.50
  • Фил Фоудън с над 1.5 точни удъра – 3.75

Успехът за мърсисайдци е оценяван на 2.95, а ставката за успех на „гражданите“ е 2.29. Равенството е с коефициент 3.90.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/