Ливърпул победи Норич с 3:1 у дома в среща от 26-ия кръг на английската Висша лига. Домакиниоте губеха до 64-ата минута, но в 67-ата вече водеха в резултата. 

Садио Мане и Луис Диас пропуснаха добри възможности за Ливърпул през първата част, а гол на мърсисайдци в 38-ата беше отменен заради засада.

Удар на Милот Рашица и рикошет в обратния ъгъл дадоха аванс на Норич в 48-ата минута.

Ливърпул обърна мача само за три минути с попадения на Мане и Салах в 64-ата и 67-ата. Четвърт час преди края Теему Пуки можеше да изравни за Норич, но стреля покрай гредата.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Вместо това Ливърпул вкара трети гол, след като Луис Диас беше намерен непокрит в наказателното поле от Джордан Хендерсън за 3:1.


снимка: Getty Images / Guliver

В друга интересна среща от днес, играна по същото време третият във временното класиране Челси победи Кристъл Палас с 1:0 като гост.

"Сините" вкараха гол в 75-ата минута, дело на Хаким Зиеш, но попадението беше отменено след ВАР. Отново Зиеш обаче донесе победата с редовно попадение в 89-ата минута.

В класирането води Манчестър Сити с 63 точки от 25 мача, следват Ливърпул с 57 и Челси с 50. Топ 6 се допълва от Манчестър Юнайтед с 43, Уест Хям с 42 и мач повече, и Арсенал с 42 и два мача по-малко от лидерите.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ДНЕС ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА НА АНГЛИЯ