Манчестър Юнайтед е поредният отбор от Висшата лига, който се възползва от отчайващото състояние на Кристъл Палас. "Дяволите" спечелиха с 4:0 домакинството си на "орлите" от 7-ия кръг на шампионата и продължиха кошмарната серия на лондончани. Палас има 7 загуби от началото на сезона, в които не е отбелязал дори гол.  

Срещата започна по отличен начин за домакините, които излязоха напред в резултата още в 3-ата минута. Рашфорд проби отляво и намери Мата, който с прецизен удар даде преднина за тима си.

В следващите минути Юнайтед владееше инициативата, но така и не стигаше до втори гол. Такъв все пак падна в 35-ата минута, когато Фелайни засече с глава центриране на Йънг и реализира.

Малко след почивката интригата в мача беше напълно убита. Фелайни вкара втория си гол в двубоя, засичайки центриране от фаул на Рашфорд - 3:0 за Манчестър Юнайтед. Пет минути преди края на редовното време Марсиал намери на празна врата Лукаку и белгиецът оформи крайния резултат в мача.

С този успех тимът на Жозе Моуриньо събра актив от 19 точки и е на върха в класирането преди изиграването на останалите мачове от кръга. Кристъл Палас е на последната 20-а позиция с 0. 

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА