Манчестър Юнайтед се изправя срещу Бърнли в мач от двадесет и четвъртия кръг на Висшата лига. Срещата на „Олд Трафорд“  започва в 22:15 часа. 

„Червените дяволи“ търсят задължителен успех, след като през уикенда загубиха с 0:2 от големия съперник Ливърпул.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да не може да разчита на френския полузащитник Пол Погба, както и на Скот Мактоминей, Маркос Рохо  и Аксел Туанзебе.

Звездата на „червените дяволи“ Маркъс Рашфорд също отпадна за дълго от сметките на мениджъра Солскяер. Нападателят ще отсъства от терените в следващите около три месеца, заради своята контузия в гърба. Рашфорд има също и проблем с глезена, поради което ще бъде нужна операция.

При отсъствието на Рашфорд се възлагат големи надежди на Антъни Марсиал, че ще успее да отбележи и да поведе тима си към успех. 

Марсиал ще се опита да се реваншира за пропуска, който направи при загубата от Ливърпул. 

В игра се очаква да видим младокът Мейсън Грийнууд, както и атакуващият полузащитник Хуан Мата. 

Бърнли загуби от тазвечерния си съперник с 0:2 в края на миналата година. Тимът не е убедителен при гостуванията си и в последното отстъпи от Челси с 0:3. Преди това загуби навън и от Евертън с 0:1.

В последния си мач обаче Бърнли постигна обрат срещу Лестър и стигна до успех с 2:1 на „Търф Моор“.

„Лисиците“ имаха предимство през първото полувреме и на почивката водеха след гол на Ашли Барнс. Крис Ууд изравни в 56-ата минута с деветия си гол в първенството за този сезон.

Ашли Уестууд донесе победата на своя тим с попадение в 79- ата минута. Решителна намеса имаше и вратарят Ник Поуп, който спаси дузпа, изпълнена от Джейми Варди през второто полувреме.

Прогнозите са, че Манчестър Юнайтед ще постигне успех над непретенциозния си противник, който едва ли ще успее да се разпише във вратата на Давид Де Хеа.

За срещата Winbet има предложение Super Hot залог – Антъни Марсиал да отбележи първия гол при завишен коефициент на 4.00 от стартов 3.35.