Попълнете търсена ключова дума или фраза

Моуриньо: Нюкасъл се бориха като животни

https://blitz.bg/sport/angliya/mourino-nyukasl-se-borikha-kato-zhivotni_392222.html Blitz.bg/Sport

Можехме да играем и 10 часа, като пак нямаше да вкараме, сподели Специалния

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо засипа с комплименти Нюкасъл след загубата с 0:1 при визитата на „свраките”. Те стигнаха до успеха си с първия гол за сезона на Мат Ричи.

„Те се бориха като животни, надявам се да приемат думите ми като комплимент. Боговете на футбола бяха на тяхна страна. На нас днес просто нямаше как да ни се получи. Нюкасъл даде това, което имаше, а също и онова, което нямаха, за да спечелят. Това е красотата на футбола. Те се бориха за своята точка, това им беше целта. Ние допуснахме грешка в защита и те вече водеха в резултата, като не мислеха за нищо друго. Те дадоха живота си, за да опазят своята мрежа суха”, коментира Жозе Моуриньо след мача.

„Моята присъда е, че можехме да играем и 10 часа, като пак нямаше да вкараме. Те се възползваха от наша дефанзивна грешка. Очевидно съдбата не бе на наша страна. Чувството при тях трябва да е невероятно, след като дадоха всичко на терена. Какво ни липсваше ли? Да вкараме гол. Имахме шансове при 0:0. Алексис Санче бе само на празна врата, а после имахме безброй възможности в последните 20-25 минути. Двойният пропуск на Марсиал в заключителните мигове беше невероятен”, допълни португалският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

Още по темата

Коментирай

1 Коментар