Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо рано отписа борбата за титлата в английската Висша лига този сезон, след като „червените дяволи” изостават на 15 точки от лидера и градски съперник Манчестър Сити.

„Сити се справя добре и не допуска останалите да го приближат. Ако всичко бе нормално с нашите точки, щяхме да сме в борбата. Сега има битка за второ, трето и четвърто място, но не и за първото. Сити стартира силно и успя да постигне много победи, дори в мачове, в които не заслужаваше. Трябва да ги поздравим за това“ заяви Моуриньо.

„Имаме важен мач в неделя. Точките са от значение, тъй като нашата цел е да сме първи сред останалите. Необходимо е да сме втори. Във всяко едно отношение в тима има подобрение в сравнение с миналия сезон – точки, позиция, отбелязани голове, допуснати голове, във всичко“, допълни Специалния.

„Ще се опитаме да завършим втори, но няма да е лесно, тъй като конкурентите са много добри. Челси са шампиони, Арсенал се справи добре на пазара, Ливърпул е отличен отбор, а Тотнъм са фантастични”, завърши португалецът.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА