Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е убеден, че тимът ще разгърне пълния си потенциал до три години. Според него именно това време му е необходимо, за да станат "дяволите" номер 1 във всяко едно отношение.

"Мисля, че трите години договор, който имам, са достатъчен период, за да бъде там, където искам да бъде. Тези три години не става дума само за трансфери, а за отношенията ми с играчите, за моето разбиране на футболистити и за стабилността на клуба. Ако ме питате дали ще чакам третата ми година за добри резултатите - не. Ще се опитам да постигна резултати още този сезон. Нека подходим стъпка по стъпка. Договорът ми сега започна. Ако ме попитате дали искам да остана тук повече от три години - да, искам. Ще се радвам, но трябва да го заслужа."

Португалецът коментира, че не е доволен от постигнатото от началото на сезона, но смята, че тимът му играе добре.

"Резултатите не са достатъчно добри. Особено, ако ги сравним с начина, по който отборът играе. Например равенството с Арсенал е нормално, не е драматичен резултата. Драмата е, когато играем много добре и доминираме, а резултатът е лош. Последните ни три домакински срещи загубихме шест точки, а играхме достатъчно добре, за да постигнем резултати", заяви още португалецът.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!