Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо посочи като основна причина за загубата от Челси (0:1) в Лондон множеството пропуски. Специалния е притеснен от огромната разлика от 8 точки, която се получава към момента с лидера Манчестър Сити.

"Вкараха гол в единствената част от срещата, когато доминираха. В останалото време имаше равенство - ние и те имахме своите шансове. Голът промени всичко и те започнаха да се защитават. Имахме своите шансове за изравняване, но не се получи. Направихме много пропуски. Говорихме си, че пропуснахме лек гол. Лукаку даде всичко от себе си и не го виня за представянето му", заяви португалският специалист.

"Притеснява ме разликата, която Манчестър Сити отвори, но ние сме втори. Не сме пети, шести или седми. 18 тима са в по-лоша позиция от нас. Минаваме през труден период с тежки мачове с големи съперници. Липсват ни някои играчи. Не ми се говори за това, но е факт. Фелайни направи голяма саможертва. Той тренира за първи път едва вчера. Исках да се здрависам с Антонио Конте, но той изчезна", допълни Специалния.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА