Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде уникално кратка пресконференция след победата с 2:0 над Кристъл Палас в мач от последния 38 кръг на Висшата лига.

Специалния влезе в залата, докато още представителите на медиите не се бяха събрали. По същото време играчите на „червените дяволи“ правеха почетната си обиколка пред феновете на „Олд Трафорд“.

Моуриньо седна на масата зад микрофоните. Малцината присъстващи журналисти не му зададоха въпрос, а той заяви: „Добре! Чао, пичове!“ и напусна залата.

Мениджърът на „червените дяволи“ даде и съвсем кратко изявление пред клубната телевизия. То продължи точно 17 секунди и в него португалецът даде да се разбере, че е фокусиран изцяло върху предстоящия в сряда финал от Лига Европа срещу Аякс.

„Не питайте много неща, тъй като вече съм на финала. Оставате ме да се прибера у дома, тъй като мислено съм на финала. Знам кои ще бъдат в стартовия състав, но сега ме оставете да се прибера. Вече мисля за финала“, заяви Моуриньо пред телевизията на Манчестър Юнайтед.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА