Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че се завръща на място, на което се е чувствал щастлив. Става въпрос за "Олд Трафорд", където „шпорите“ ще гостуват на бившия му тим Манчестър Юнайтед утре от 21:30 часа българско време в мач от 15-ия кръг на Висшата лига.

"Манчестър Юнайтед е затворена страница. Разделих се с клуба, осъзнах случилото се и се подготвих за следващото си изпитание", коментира португалецът, който бе освободен от „Олр Трафорд“ преди година.

"Юнайтед бе моят учебник. Там или печелех, или се учех. Времето, след раздялата ми с "червените дяволи" ми се отрази добре", добави Специалния.

"Не е моя работа да коментирам ситуацията на Манчестър Юнайтед. Мога само да ги анализирам като предстоящ опонент. Чувствам се добре, обичам големите сблъсъци. Харесва ми да играя срещу най-добите и се радвам, че се връщам на място, където съм бил щастлив. Взаимоотношенията ми с феновете на клуба са добри. По-рано през сезона бях анализатор на техен мач и всички ме посрещнаха страхотно. Утре обаче отивам, за да ги победя. Напълно разбирам, че те искат да се случи точно обратното. Най-вероятно ще ме забравят по време на мача", каза още Моуриньо.