Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе доволен от успеха с 1:0  над Манчестър Сити в турнира за Купата на Лигата. Португалецът призна, че е пуснал титулярите заради загубата от Челси с 0:4 във Висшата лига.

"Бяхме в относително добра серия, но загубата от Челси (0:4) бе тежка. Такава, какво историята на този клуб не заслужава", заяви португалецът.

"Когато съм в определен клуб, сърцето ми принадлежи на феновете и аз им съчувствах. Никога не съм срещал такива хора. Загубихме с 0:4, а те ни подкрепяха. Днес всички бяха на стадиона и отново ни оказаха подкрепа.

Изглежда този клуб е по-голям от лоши резултати, по-голям от три лоши сезона. Ние трябва да им дадем нещо в замяна. Днес играчите дадоха всичко от себе си и дори да бяхме загубили, усещането щеше да е същото, защото футболистите показаха, че държат на клуба и се борят за феновете", допълни португалецът.

"Миналата седмица всичко бе срещу нас, но ние сме професионалисти. Щастлив съм, играчите и феновете заслужаваха тази победа. Този резултат в дерби дава по-приятно усещане на всички", сподели още Моуриньо.

АНГЛИЯ, КУПА НА ЛИГАТА