Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю изненадващо попадна в интересен треньорски списък с потенциалните опции за нов мениджър на опашкаря в Чемпиъншип - Шефийлд Уензди, пишат медиите на Острова.

"Кукумявките" освободиха Тони Пюлис в понеделник, само 45 дни след назначението му на "Хилзбъро", и все още са в търсене на новия си наставник.

Букмейкърите в Англия обаче не се бавят и веднага извадиха коефициенти кой ще бъде третият мениджър на Уензди през сезона след Гари Монк и Пюлис.

Сред имената попадат тези на Густаво Пойет, Марк Боуън и Славен Билич, а изненадващо се появи и това на Алан Пардю, чиято ставка е доста висока - 33/1, колкото имат още сънародниците му Пол Клемънт, треньор на Серкъл Брюж, и Найджъл Адкинс, бивш мениджър на Хъл Сити.

Самият Пардю се очаква да се прибере в София до ден-два. 59-годишният британец трябва да замине с ЦСКА за лагера в Турция, като ще наблюдава отблизо подготовката на "червените".

Както БЛИЦ вече писа, Пардю отдавна работи по зимната селекция на "армейците". Специалистът съдейства за осъществяването на много силен трансфер.