Най-скъпият трансфер в историята на футбола Пол Погба, за който Манчестър Юнайтед плати 105 милиона евро на Ювентус, най-вероятно ще дебютира за „червените дяволи” още тази вечер срещу Саутхемптън във втория кръг на Висшатъа лига. Срещата е от 22:00 часа българско време.

„Да, той може да играе. 90 минути? Не вярвам”, призна мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо, който не можеше да разчита на Погба в първия кръг срещу Борнемут, тъй като френският национал изтърпяваше наказание от Купата на Италия, което важеше и за Висшата лига.

„Когато говорим за най-добрите играчи в света, всички мислят за играчите, които вкарват много голове. Не даваш „Златната топка” на един вратар. Веднъж я спечели Фабио Канаваро като капитан на световния шампион Италия тогава. Много играчи не са я получавали. Малдини и Санети не са я печелили, както и нито един от топ вратарите в историята на футбола. Дали Пол може да вкара толкова много голове като Роналдо и Меси? Не и 1/4 от тях. Не мисля, че ще може да вкара повече от 20 гола в един сезон, но той е един от най-добрите полузащитници в света, може би и най-добрият”, допълни Специалния. 

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!