ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Нюкасъл победи у дома Манчестър Юнайтед с 1:0 в мач от 14-ия кръг на английската Висша лига и изпревари Тотнъм на петата позиция във временното класиране. Успехът можеше да бъде и много по-сериозен, тъй като "свраките" пропуснаха един куп голови положения.

През първата част домакините нанесоха общо 12 удара към вратата, но попадението падна през втората част, когато точен бе Антони Гордън (55) за трета поредна победа на Нюкасъл срещу Манчестър Юнайтед.

В 78-ата минута домакините направиха поредната добра атака, при която Люис Майли стреля мощно от няколко метра, топката се удари в тялото на Уан-Бисака и излезе в корнер. Домакините имаха претенции за дузпа, но те не бяха уважени.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Гостите все пак можеха да стигнат до равенството. В 89-ата минута Антъни вкара топката в мрежата, но се оказа, че Хари Магуайър се е позиционирал на пътя на топката в засада и голът не бе зачетен.

В края "червените дяволи" натиснаха своя съперник с желание да изравнят резултата, но дори девет минути добавено време не им помогнаха да стигнат до точката.

След успеха си Нюкасъл излезе пети с по-добра голова разлика от Тотнъм, като и двата тима имат по 26 точки. Манчестър Юнайтед е седми с 24 пункта.

НЮКАСЪЛ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1:0
1:0 Антони Гордън (55)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!