ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Евертън потвърди официално, че една от легендите на английския футбол Франк Лампард напуска мениджърския пост на тима. Джо Едуардс, Пол Клемънт, Ашли Коул и Крис Джоунс от неговия екип също си тръгват, а Алън Кели ще остане треньор на вратарите.

"Карамелите" благодариха на Лампард и неговия треньорски щаб за тяхната служба през пълните с предизвикателства 12 месеца. Те нямат победа вече 10 мача във всички турнири и са предпоследни във Висшата лига.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Ангажиментът и отдадеността на Франк и неговия екип бяха образцови през цялото им време в клуба, но последните резултати и текущата позиция в лигата означаваха, че това трудно решение трябваше да бъде взето. Пожелаваме на Франк и целия му успех за бъдещето им във футбола", написаха от клуба.

Лампард пристигна на „Гудисън Парк“ през януари 2022 година, когато замени Рафаел Бенитес. Легендата на Челси помогна на Евертън да се спаси от изпадане през миналия сезон, но през настоящия спечели едва 15 точки от 20-те си мача до момента. Преди това той беше треньор на Дарби Каунти и Челси.

Евертън започна процеса за осигуряване на нов мениджър, а до назначаването на такъв Пол Тейт и Лейтън Бейнс ще водят тренировките на тима.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК