ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Още един кандидат е изразил намерение да стане собственик на Манчестър Юнайтед. Този път става дума за група петролни шейхове от Катар, пише „Дейли Мейл“. Очаква се те да направят своята оферта за акциите на клуба преди изтичането на крайния срок в средата на февруари, който беше поставен от настоящите собственици от фамилия Глейзър.

Според информацията, катарците не само са готови да платят исканите от американците поне 6 милиарда паунда, но имат и готов план за нов стадион на мястото на „Олд Трафорд“. Настоящият стадион на „червените дяволи“ има легендарен статут, но вече е остарял за условията на съвременния футбол. Шейховете са подготвили проект за ново съоръжение и дори са готови да платят още 2 милиарда за цялата операция по новия стадион.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Счита се, че катарците, проявяващи интерес към Манчестър Юнайтед, нямат нищо общо със собствениците на ПСЖ. Ако те успеят в опита си да придобият „червените дяволи“, то се очаква ожесточена конкуренция със съгражданите от Манчестър Сити, които са управлявани от петролни шейхове от Абу Даби.

За момента интерес към собствеността на Манчестър Юнайтед са предявили групировки от САЩ, Далечния Изток, Близкия Изток, както и британският милиардер сър Джим Ратклиф, който е запален фен на „червените дяволи“. Няма информация, че някоя от тези страни е направила официална оферта за акциите на клуба.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК