Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино даде своето мнение след изненадващата загуба от Уулвърхямпън с 1:3. Специалистът се оправда с натоварената програма и умората, която идва вследствие на нея. 

"Не сме машини, разбира се. През второто полувреме не владеехме топката достатъчно, а дори в тези моменти, в които тя беше у нас, не действахме по правилния начин. Грешахме в начина, по който се опитвахме да играем - особено с тези дълги подавания. Когато овладеехме кълбото, опитвахме да търсим директен стил на игра. Освен това силите ни напуснаха", каза пред BBC аржентинецът.

" След първото попадение в нашата мрежа се оказа много трудно да се върнем в двубоя. На практика не можахме да променим нищо. Разочаровани сме от резултата, но такива неща се случват във футбола. През последните няколко седмици постигнахме много добри резултати и днес вече бе трудно да задържим това ниво", добави специалистът. 

"Смятам, че правим фантастичен сезон. За първото място ще бъде трудно, но ще видим какво ще се случи. И преди казах, че засега не сме кандидат за титлата и продължавам да го твърдя. Днес го показахме - водехме с 1:0 и загубихме с 1:3. Но ако искаме към края на сезона да сме кандидат, не можем да си позволяваме загуби по такъв начин", каза още Почетино. 

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019