Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино смята, че цели седем отбора се борят за титлата в Англия. Според аржентинския специалист в битката за първото място, освен "шпорите" и Лестър, са все още тимовете на Арсенал, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Саутхемптън.

"Мисля, че седем отбора се борят за титлата. Освен ние и Лестър, има и други тимове, които са с теоретични шансове за първото място. В никакъв случай не мисля, че трябва да отписваме Сити, Юнайтед, Арсенал и Саутхемптън. Има още 7 кръга, а това са си доста точки. Всички много добре знаем, че във футбола е възможно всичко".

"В началото на кампанията целта пред нас бе да влезем в четворката, а сега имаме шанс за титлата. Това са чудесни постижения за нас, но трябва да продължим да даваме всичко от себе си в последните двубои.", допълни Почетино.

Тотнъм се намира на второ място в класирането с 61 точки, с 5 по-малко от водача Лестър и шест повече от третия Арсенал, който обаче е и с мач по-малко. В събота "шпорите" гостуват на Ливърпул от 19:30 часа. 

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!