ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в класирането Ливърпул беше на крачка от издънка при гостуването си на Нотингам в мач от 27 кръг на Висшата лига, но все пак стигна до победата с 1:0 след гол в добавеното време на мача.

Резервата Дарвин Нунес, който се появи в игра в 60-ата минута, реализира единственото попадение. В деветата минута на добавеното време уругваецът се разписа с глава след центриране на аржентинския национал Алексис Макалистър.

Световният вицешампион с Франция Аксел Дисаси вкара гол с глава в 83-ата минута и помогна на Челси да направи 2:2 като гост на Брентфорд. Николас Джексън даде аванс на „сините“ в 35-ата минута, но „пчеличките“ обърнаха през втората част с попадения на Мадс Расмусен и Йоан Уиса, който се разписа с акробатично воле. Седем минути преди края Дисаси вкара с глава след центриране от корнер на Коул Палмър.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Тотнъм постигна късен обрат за успеха с 3:1 като домакин на Кристъл Палас и запази шансове за попадане в Зона Шампионска лига. Еберечи Езе даде аванс на „орлите“ в 59-ата минута, а „шпорите“ видяха доста трудности при опитите да изравнят.

Равенството дойде в 77-ата минута, когато Тимо Вернер вкара първия си гол за Тотнъм, засичайки центриране на Бренан Джонсън. Само две минути по-късно домакините направиха обрат. Кристиан Ромеро вкара след центриране на Джеймс Медисън, а капитанът Сон Хьон Мин оформи крайното 3:1 две минути преди края.

Ливърпул остава лидер в класирането с 63 точки, на четири пред Манчестър Сити, който утре среща Манчестър Юнайтед в градското дерби. Трети е Арсенал с 58. Тотнъм е на пета позиция с 50 точки, на две зад Астън Вила, който по-късно днес гостува на Лутън.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!