ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Манчестър Юнайтед загуби категорично с 0:3 у дома от Борнемут в мач от 16-ия кръг на английската Висша лига. Резилът за "червените дяволи" на "Олд Трафорд" идва няколко дни преди важния домакински сблъсък срещу Байерн, от който зависи продължаването им към 1/8-финалите на Шампионската лига.

Доминик Соланке (5) даде ранен аванс на "черешките" след асистенция на Люис Коок, а до края на първата част домакините не успяха да отвърнат на удара.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

След почивката играчите на Ерик тен Хаг продължиха да разочароват феновете по трибуните със слаба игра, а гостите удвоиха преднината си. Това направи датчанинът Филип Билинг (68) след пас на Маркъс Таварниер.

Аржентинецът Маркос Сенеси (73) довърши домакините с трето попадение във вратата на Андре Онана, възползвайки се от подаване отново на Таварниер. До края срещата просто се доиграваше, за да запише Борнемут знаменит успех в "Театъра на мечтите".

След провала Манчестър Юнайтед остана шести с 27 точки. Борнемут записа четвърта победа в последните пет кръга и излезе на 13-а позиция с 19 точки.

Брайтън стигна само до 1:1 срещу Бърнли у дома. Гостите дълго време водеха в резултата, като точен бе Уилсън Одоберт (45) в самия край на първата част. Все пак "чайките" успяха да изравнят чрез Саймън Адингра (77). Брайтън е на осмо място във Висшата лига, а Бърнли остана предпоследен, но се доближи до отборите над чертата.

Един от аутсайдерите Шефилд Юнайтед се наложи над Брентфорд при домакинството си с 1:0. Джеймс МакЕйти донесе трите точки на "остриетата" в попадение в добавеното време на първата част (45+1). Шефилд все още е на дъното, но съкрати разликата с тимовете пред него.

Уулвърхемптън и Нотингам завършиха 1:1 в друг мач от кръга. Гостите излязоха напред в резултата чрез Хари Тофоло (14), но "вълците" избегнаха загубата, като точен за тима бе Матеус Куня (32). Уулвърхемптън е на 12-а позиция с 19 точки, а Нотингам е на 16-о място с 14 пункта.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - БОРНЕМУТ 0:3
0:1 Доминик Соланке (5), 0:2 Филип Билинг (68), 0:3 Маркос Сенеси (73)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!