Нападателят на Челси Гонсало Игуаин прикова вниманието в мача с Бърнли снощи, завършил без победител - 2:2. 31-годишният аржентинец първо вкара страхотен гол след брилянтно изпълнение при образцова атака на "сините", след което направи нещо, което набира голяма популярност в мрежата. При радостта си след гола Игуаин отиде край тъчлинията и се радва с феновете, озовавайки се в... гърдите на фенка. Дамата, заела място на първия ред, го хвана за главата, придърпвайки я към формите й.

В 14-ата минута (при резултат 1:1) бившият нападател на Реал (Мадрид) вкара по перфектен начин, правейки отлично двойно подаване в наказателното поле на гостите със Сезар Аспиликуета, който му подаде с пета, след което Игуаин реализира във вратата на Том Хийтън с мощен изстрел. Топката се отби и в напречната греда преди да се озове в мрежата на Бърнли за обрата до 2:1. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

По-късно нападателят на Челси отново прикова погледите. Той недоволстваше от решението на мениджъра Маурицио Сари, който реши да го замени с Оливие Жиру. 

Аржентинецът демонстративно хвърли бутилка с вода преди да седне на резервната скамейка в 76-ата минута, показвайки, че не е съгласен с решението на треньора на Челси.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019