ГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Манчестър Сити обърна Лутън за четири минути и го победи с 2:1, като по този начин сложи край на серията си oт четири поредни срещи без успех. 

Тимът на Пеп Гуардиола изоставаше и днес в резултата, след като Елая Адебайо откри за домакините в добавеното време на първата част. Бернардо Силва и Джак Грийлиш обаче вкараха за "гражданите" между 62-ата и 66-ата минути за обрата. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Манчестър Сити беше без голмайстора си Ерлинг Холанд, който преди мача отпадна от състава заради контузия. 

Шампионът на Англия е на четвъртото място във временното класиране, като се доближи на две точки от третия Астън Вила. Лутън остава на 18-ата позиция.

В същото време Евертън продължи със силното си представяне, като след успеха над Нюкасъл дойде и чиста победа днес над Челси с 2:0. Тя беше завоювана след почивката с голове на обичайния герой Абдулай Дукуре и резервата Люис Добин в добавеното време. 

"Карамелите" са на 17-ото място заради отнетите 10 точки. Челси е на 11-ата позиция, като колебливото представяне на тима на Маурисио Почетино продължава.

В друг мач от 16-ия кръг Фулъм разби с 5:0 Уест Хям. Домакините си осигуриха успеха в лондонското дерби още през първата част след попадения на Раул Хименес, Вилиан и Тосин Адарабиойо. След почивката Хари Уилсън и Карлос Винисиус също се разписаха за Фулъм, който се изкачи с четири места в класирането и вече е десети с 21 точки. Уест Хям е девети с 24 т.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!