Еквадорският защитник Антонио Валенсия ще бъде постоянен капитан на Манчестър Юнайтед, след като се възстанови от контузията, получена в мача срещу Валенсия от груповата фаза на Шампионската лига по-рано през месеца. Това обяви новият мениджър на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер. Норвежецът замени на поста уволнения португалец Жозе Моуриньо, който дори извади Валенсия от състава на тима, след като еквадорецът бе харесал призив в социалните мрежи за освобождаването на Специалния.

"Антонио ще бъде капитан, когато е здрав. Сега той преминава през сложно лечение, за да бъде готов за тежкия период от мачове, който ни предстои. Няма много по-добри десни бекове от него и аз вярвам, че скоро отново ще го видим в игра", сподели Солскяер и добави, че друг защитник Крис Смолинг няма да играе поне до мача срещу Тотнъм на 13 януари.

 "Смолинг има оток в стъпалото, така че няма да го видите в игра до края на годината, а може би и не преди мача с Тотнъм. Сигурно ще бъде някъде там, но никога не се знае", каза още норвежецът.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019