Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че загубата с 0:5 от Ливърпул на "Олд Трафорд" е най-мрачният му ден в цялата треньорска кариера.

„Загубата от Ливърпул е най-мрачният ми ден. Погледнахме напред след това“, сподели норвежкият специалист преди градското дерби срещу Манчестър Сити утре, което е труден тест за него с оглед бъдещето му в клуба.

„Трябва да влезем в този мач, вярвайки, че можем да направим добри неща. Това е местно дерби и всеки знае какво е заложено. Аз не съм от хората, които говорят за това, което съм направил в миналото. Изпитвам голямо уважение и възхищение от това, което Пеп прави. Имахме няколко добри резултата срещу тях в напрегнати мачове", добави Солскяер.

„С цялата технология сега очакваме той да отсъства за четири или пет седмици със сканиранията, които сме виждали за него. Линдельоф все още е под въпрос, но се надявам, че може да се върне утре. Не мога да обещая, че той ще играе“, завърши 48-годишният мениджър за контузията на Рафаел Варан.