Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че няма да разчита на една от звездите в тима си Пол Погба за няколко седмици. Френският национал получи контузията в бедрото по време на двубоя с Евертън, завършил зрелищно 3:3 на "Олд Трафорд".

„Това е контузия, за възстановяването от която са нужни няколко седмици. Той вече започна да работи с медицинския щаб, за да може да се завърне възможно най-бързо. Разбира се, Пол е много важен за нас, така че няма да поемаме никакви рискове с него. Със сигурност ще отсъства няколко седмици“, сподели Солксяер преди 1/8-финала срещу Уест Хям за ФА Къп утре вечер.

„Спечелването на трофей винаги е цел за нас. Искаме да спечелим всеки турнир - ФА Къп, Лига Европа, всеки мач във Висшата лига. Това е най-голямото предизвикателство и най-големият тест - да стигнем до края. През миналия сезон стигнахме до полуфинала и сега искаме да извървим целия път и да вдигнем трофея. Победихме Ливърпул у дома в миналия кръг, така че мисля, че е малко несправедливо да се говори за по-слабата ни форма у дома. Вкарахме три гола срещу Евертън и играхме много добър футбол срещу Саутхамптън при 9:0, така че мисля, че намерихме начина да отбелязваме голове и да създаваме положения“, добави норвежкият специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА