ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Манчестър Сити загуби с 1:2 у дома от 11-ия в класирането на английската Висша лига Брентфорд в двубой от 16-ия кръг на шампионата.

Гостите започнаха по-силно срещата и в първите десет минути пропуснаха две положения за гол. Четвърт час след началото Брентфорд поведе с попадение на Айвън Тони (1:0).

Малко преди да изтече половин час от игровото време реферът гледа потенциална игра с ръка в наказателното поле на гостите, но не отсъди дузпа.

Минути по-късно отново отиде до екрана, за да гледа друга ситуация, но също не посочи бялата точка в полза "гражданите".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Сити успя да изравни в продължението на първата част с гол на Фил Фодън, който насочи топката в мрежата с удар от движение.

Вратарят на домакините Едерсон спаси тима си в 67-ата минута при удар на Айвън Тони, а четвърт час преди края Родри пропусна да изведе манчестърци. Минути по-късно и Кансело пропиля добра възможност за Сити.

Кевин де Бройне също се размина с попадение във вратата на Брентфорд в 83-ата минута, а до края "гражданите" създадоха още няколко опасности.

В осмата от десетте минути продължение Айвън Тони успя да вкара втори гол за Брентфорд след контраатака и оформи крайното 2:1. Секунди по-късно гостите имаха възможност да вкарат трети гол, но защитник на домакините успя да изчисти.

Манчестър Сити остава на втора позиция на две точки и мач повече от лидера Арсенал, докато Брентфорд дръпна с позиция напред до 10-ото място с 19 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК