Младата звезда на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е бил арестуван след обвинения за изнасилване и побой, гръмнаха медиите на Острова.

По-рано днес приятелката на играча Хариет Робсън се показа с окървавено лице и обяви, че е била бита от 20-годишния английски национал, а освен това пусна и запис, на който мъжки глас, за който се предполага, че е на Грийнууд, я кара да прави секс след категоричен отказ от нейна страна.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Полицията на Манчестър беше информирана по-рано днес (неделя, 30 януари) за онлайн съдържание (изображения и видеоклипове), публикувани от жена, съобщаващи за инцидент след физическо насилие. Започнато е разследване и след първоначалния оглед можем да потвърдим, че мъж на 20 години е бил арестуван по подозрение за изнасилване и нападение. Той остава в ареста за разпит. Разследванията продължават“, заяви говорител на местната полиция.

Припомняме, че преди това от Манчестър Юнайтед обявиха официално, че забраняват на играча да тренира и участва в срещите на отбора заради разследването.