Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг логично бе ядосан след загубата с 0:7 от Ливърпул на "Анфийлд", която е най-тежка за "червените дяволи" от 92 години насам и първа такава за него в треньорската му кариера.

„Мисля, че изиграхме прилично първо полувреме. Имахме една грешка в разиграването точно преди полувремето. Второто полувреме просто не бяхме ние. Това не бяха нашите стандарти. Не играхме като отбор. Беше непрофесионално. Да, ядосан съм, определено“, заяви нидерландецът след края на мача на „Анфийлд“.

„Изненадан съм, защото през последните седмици и месеци видях, че този отбор е издръжлив и има нагласа за победа. През второто полувреме изобщо нямахме нагласа за победа. Не се придържахме към плана и не бяхме на своите места. Не се върнахме назад и беше наистина непрофесионално. Виждали сме в миналото, че можем да се вдигаме. След Брентфорд, след Манчестър Сити, това определено е сериозен неуспех и е неприемливо. Наистина съм разочарован и ядосан за това. Това е връщане към реалността“, завърши Тен Хаг.