Тотнъм изненада Манчестър Сити в истински трилър и спечели с 3:2 в мач от 26-ия кръг на Висшата лига. След този успех "шпорите" заемат 7-ото място с актив от 39 точки, а "гражданите" са лидер с 63 точки. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Шпорите" откриха резултата в 4-ата минута, след като Сон намери отлично Кулушевски, който откри резултата в полза на "шпорите".

Сити реагира, но попадението дойде в 33-ата минута. Тогава Гюндоган изстреля топката до дясната греда и изравни резултата. 

Тотнъм отново излезе напред в резултата с попадение на Хари Кейн в 59-ата минута. Той получи топката на границата на малкото наказателно поле и не пропусна да се разпише, а асистенцията дойде отново от Сон.

Сити отвърна с опасен удар на Гюндоган в 66-ата минута, но Лорис прояви блестящ рефлекс и спаси. В 74-ата минута Кейн отново вкара топката в мрежата, но голът беше отменен с ВАР.

Ромеро игра с ръка в наказателното поле на Тотнъм в края на мача, а съдията Антъни Тейлър след консултация с ВАР отсъди наказателен удар. Зад топката застана Марез и не пропусна да изравни резултата.

В петата минута на продължението Хари Кейн зарадва Антонио Конте и феновете на Тотнъм, след като се разписа от границата на малкото наказателно поле и донесе успеха на тима си. "Шпорите" съумяха да вземат трите точки в този изпълнен с екшън и продължил 99 минути и 14 секунди.