ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тотнъм загуби с 1:3 у дома от Брентфорд в среща от 37-ия кръг на английската Висша лига. 

Хари Кейн даде аванс на "шпорите" в осмата минута с изстрел от пряк свободен удар (1:0). Така нападателят записа рекорд, след като отбеляза в 25-и различен двубой през този сезон.

Емерсон можеше да удвои в 24-ата, но ударът му с глава бе блокиран. До края на полувремето Кулушевски и Хьон Мин Сон пропуснаха да се разпишат във вратата на Брентфорд. 

 Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Минути след почивката Брайън Мбемо пое топката на границата на наказателното поле и я прати в левия ъгъл за 1:1. Малко повече от десет минути след това отново той излезе сам срещу вратаря на Тотнъм и го преодоля с удар в далечния ъгъл за 2:1.

До края домакините имаха преимущество, но не успяха да го материализират. Вместо това Брентфорд вкара трети гол, а Йоан Уиса се възползва от грешка на отбраната на Тотнъм за 3:1.

В продължението вратарят на Брентфорд спаси на два пъти опасни удари към вратата си, като единият срещна гредата след негова намеса.

Кръг преди края Тотнъм заема седмото място в класирането, даващо право за участие в Лигата на конференциите, но може да го отстъпи, ако Астън Вила не загуби от Ливърпул по-късно днес.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


ТОТНЪМ - БРЕНТФОРД 1:3
1:0 Хари Кейн 8', 1:1 Брайън Мбемо 50', 1:2 Брайън Мбемо 62', 1:3 Йоан Уиса 88'

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЯ