Реализиралият два гола срещу Лестър Маркос Алонсо и съотборникът му гари Кейхил са на мнение, че Челси се справя добре и без топ реализатора си Диего Коста, който не игра срещу „лисиците” след скандал с мениджъра Антонио Конте.

Бразилецът с испански паспорт бе оставен извън групата за мача, а някои от неговите съотборници са го призовали да се извини на италианския специалист. 28-годишният нападател се оплакал, че има болки в кръста и е пожелал да не играе срещу шампиона Лестър, въпреки че лекарите на тима не са установили сериозна травма.

„Диего е много солиден футболист, но срещу Лестър той не беше на линия. Ние обаче разполагаме с Педро, Азар и Вилиан. Ние сме доволни от победата. Диего не се чувства добре, защото има болки в гърба. Той е много щастлив и прави невероятно силен сезон за Челси”, сподели Маркос Алонсо след мача.

„Представянето ни бе много солидно и заслужено победихме. Диего е важен футболист за нас, но доказахме, че може да се справим и без него“, добави пък защитникът Гари Кейхил.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА