Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш катастрофира с джипа си "Рейндж Роувър", блъскайки паркирани коли в ранните часове на неделя, след като преди това бе призовал хората да си останат по домовете заради пандемията от коронавирус. Медиите на Острова показаха снимки от инцидента. На фотосите се вижда, че звездата на Астън Вила въобще не е в кондиция. За капак е по домашни чехли, и то от различни чифтове - едният е бял, другият кафяв.

Свидетел на инцидента твърди, че е видял Грийлиш да излиза от сградата, в която апартамент притежава бившият му съотборник Рос Маккормак. Там имало парти до ранни зори, а той се качил пиян зад волана на джипа си, струващ 70 хиляди паунда.

Само след около 200 метра, след като потеглил, капитанът на Вила се блъснал в два Мерцедеса на паркинг пред друга сграда.

Грийлиш твърди, че е бил "натиснат" от моторист и че ще плати за нанесените щети.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Партито продължи цяла нощ. Беше непоносимо. Шумът спря малко след 8 часа сутринта след скандали със съседите", разказва жител на квартала.

Ден по-рано полузащитникът на Астън Вила публикува призив в "Туитър": "Помогнете за спасяването на животи. Останете си у дома".

24-годишният Грийлиш е един от най-силно представящите се футболисти на клуба от Бирмингам през настоящия сезон. Следен е от редица отбори, включително Манчестър Юнайтед.