Манчестър Юнайтед записа второ поредно равенство във Висшата лига (след 3:3 с Евертън) и стигна само до 1:1 като гост на борещия се за оставане Уест Бромич.

Мбайе Диане откри резултата в полза на домакините във втората минута, а в 28-ата Робърт Снодграс пропусна да увеличи аванса на Уест Бромич заради страхотно спасяване на Де Хеа. Юнайтед все пак успя да се добере до равенството преди почивката и Бруно Фернандеш изравни в 44-ата минута.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Малко след подновяването на играта Матеус Перейра (Уест Бромич) и Бруно Фернандеш (Манчестър Юнайтед) се разминаха с гола, а в 63-ата минута ВАР отмени дузпа за гостите, отсъдена от рефера Крейг Моулсън за фаул в наказателното поле, който след повторение установи, че такова няма.

Мейсън Грийнууд и Скот Мактоминей също можеха да вкарат за Юнайтед около 70-ата минута, но не успяха, а до края на мача и Мбайе Диане пропусна две възможности за домакините. Напрежението продължи до последната минута на продължението, когато Хари Магуайър от Юнайтед удари гредата след удар с глава.

Манчестър Юнайтед e на втора позиция, но с равен брой точки с третия Лестър и на 7 зад Манчестър Сити, който е с мач по-малко. Уест Бромич пък е на предпоследното място на 12 точки под спасителната 17-а позиция.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА