Манчестър Юнайтед надигра с 3:1 Нортхямптън в мач от третия кръг за Купата на Лигата и записа първи успех след трите поредни поражения в предните три мача. Майкъл Карик откри резултата в 18-ата минута, но Ревел от дузпа изравни в 43-ата минута. През втората част гостите все пак стигнаха до победата с попадения на Андер Ерера в 68-ата и Маркъс Рашфорд в 75-ата минута и така се класираха за следващата фаза на турнира.

Юнайтед започна силно, а в 6-ата минута Уейн Рууни сътвори невероятен пропуск, като от два метра не успя да уцели вратата. В 18-ата минута изстрел на Рууни от непряк свободен удар срещн стената, топката стигна до Майкъл Карик, който от границата на наказателното поле не сгреши за 0:1.

В 31-ата минута Тимъти Фосу-Менса с глава удари гредата, а Рууни довкара топката, но бе в засада и попадението не бе зачетено.

В 42-ата минута домакините си спечелиха и дузпа. Дейли Блинд събори Хоскинс в наказателното поле, а Алекс Ревел от бялата точка не сгреши за 1:1.

В 68-ата минута Андер Ерера прати топката в мрежата с удар по земя от движение за 1:2.

В 75-ата минута Рашфорд реши всичко с трето попадение за "червените дяволи". Младият нападател получи наглед безнадежден дълъг пас зад защитата, но вратарят Адам Смит излезе неразчетено и позволи да бъде елементарно финтиран, - 1:3.

ВСИЧКО ЗА КУПАТА НА ЛИГАТА НА АНГЛИЯ - ТУК