ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич отговори на отвореното писмо на футболен клуб Арда, публикувано по-рано днес.

Там от кърджалийския клуб припомниха, че са един от малкото родни отбори, залагащи на български футболисти, попитаха го дали има намерение да дойде и се заядоха с треньора, като написаха, че и в техния град има заведения, където може да седне на маса и да пее.

Сърбинът приветства политиката на Арда за налагането на млади български таланти, но държи на мнението си, че национален състезател от тима ще има тогава, когато е убеден в нивото на въпросния играч. И обещава, че скоро ще бъде на трибуните на "Арена Арда".

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Писмото на Младен Кръстаич:

"Уважаеми представители на ФК Арда,

Откакто бях назначен на позицията селекционер на българския национален отбор по футбол, наблюдавах Вашия състав нееднократно. Разбира се, имам желание и да посетя стадиона Ви възможно най-скоро, тъй като вече съм обиколил повечето стадиони в Първа лига.

Щастлив съм, че изповядвате налагането на български играчи и напълно Ви подкрепям за тази философия.

Въпреки това подчертавам - едва тогава, когато съм напълно убеден, че някой от Вашите футболисти е готов за националния тим, той ще бъде повикан. Дотогава ще наблюдавам внимателно развитието на Вашите състезатели.

Същевременно Ви призовавам да не нахлувате в личния ми живот и пространство и да не използвате името ми в борби и противопоставяния. Ще се видим скоро в Кърджали.

С цялото ми уважение, Младен Кръстаич

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК