Треньорът на Арда Николай Киров сподели след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948 от 31-ия кръг на efbet Лига и групата на отборите, които се борят за седмото място, че вторите полувремена остават проблем за отбора му.

"Мисля, че едно добро първо полувреме изиграхме. И тактически стояхме доста добре на терена. Успяхме да отбележим един гол. Нямаше опасности пред нашата врата. За жалост отново вторите полувремена са ни проблемни. Съумяхме в началото на втората част чрез преса да откраднем топката в центъра на терена, но не можахме да направим прехода в атака и от една безобидна ситуация наглед, то не е и ситуация, то е статично положение съумя противникът да ни изравни. След червения картон трябваше да се променят нещата. Резултатът е такъв, какъвто е. Щом е такъв, значи е справедлив", започна Николай Киров.

"Има още какво да се желае. Проблемът при нас са вторите полувремена. В абсолютно всеки един двубой се вижда, че през второто полувреме намалява динамиката и тогава започват проблемите пред нашата врата. Трябва да сме с по-голямо самочувствие в боравенето с топката. Няма какво да коментираме какви са разликите. Въпросът е че съществуват. Работим всеки един ден, ако може да ги подобрим, но се вижда, че е една тенденция. Има 5 двубоя до края. 4 точки не е някаква огромна разлика. Тя беше толкова и преди този кръг. Просто изтървахме благоприятен момент, в който можехме да намалим тази разлика. Силите мисля, че са изравнени в тази група. Ако съумеем да изиграем целия двубой както днес стояхме през първата част, мисля че там можем да се поздравим с успех", добави наставникът на Арда.