Треньорът на Арда Стамен Белчев издаде формулата на успеха след победата с 2:0 над Витоша в мача от 17-ия кръг на първенството. Специалистът обясни, че футболистите му са тренирали статичните положение преди мача. Именно след изпълнение на корнер дойде първото попадение на Радослав Василев в срещата, която се състоя при проливен дъжд в Пловдив.

"Важна победа за нас, срещу отбор, който в последно време показва добро лице. И двата отбора бяха максимално затруднени при тези атмосферни условия. В подобно дъждовно време са много важни статичните положения, както и ранният гол", коментира Белчев.

"При нас нямаше как да е по друг начин, трябваше да се опитаме да играем малко по-директен футбол. Залагахме много на статични положения. Вчера работихме върху тях и се радвам, че днес едното се получи", отчете специалистът. 

"Очаква ни много труден мач срещу Локомотив (Пловдив), имат постоянство в играта, но от нас очаквайте, че ще играем футбол. Михаил Александров и Спас Делев са с контузии, медицинският щаб прави всичко възможно да ги върне в редиците, но няма да избързваме. Мисля, че до 10 дни Спас Делев ще е готов”, добави треньорът на Арда. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020