Треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев прие спокойно успеха срещу Берое с 3:1 в Пловдив, който е исторически първи за водения от него тим в елита. Специалистът призна, че и късметът е бил на страната на играчите му.

"След всяка победа се чувствам щастлив. Надявам се и феновете да са останали доволни от показаното. Няма какво да се заблуждаваме обаче - чака ни страшно много работа. Желая още от футболистите. Затова сме взели тези футболисти, за да бележат. Искаме всички да покажат още по-добро ниво. Този червен картон доста улесни нашия отбор, макар че през второто полувреме Берое имаше по-чистите положения. Може би излязохме след почивката разпилени, не ни се получаваха нещата в предни позиции. Не трябва да се лъжем - днес и късметът беше с нас“, сподели наставникът.

„Работим всеки ден, за да можем още да се подобряваме. Футболът трябва да носи радост на момчетата. Не се интересувам от статистика. Пак казвам - статистиката не ме интересува! Добре е, че имам положителен баланс срещу млад треньор като Александър Томаш. Крумов и Марчев от снощи имат вирусно заболяване, през седмицата такова имаше и Иван Коконов. Това ме принуди да правя рокади в състава, но затова сме 20 човека в отбора", добави Белчев.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020