Истински ад очаква баскетболния "Левски" и треньора Константин Папазов. Балкан (Ботевград) приема "сините" днес от 19:00 часа в решителен пети полуфинал в първенството. Двата тима си размениха по две победи, а двубоят днес ще определи финалиста, който ще се изправи срещу Лукойл Академик.

Над 4000 души се очакват да препълнят "Арена Ботевград" и да подкрепят любимците си. Напрежението между двата клуба се засили след двата двубоя в София заради отношението към публиката от Ботевград. "Левски" пусна в продажба билети от по 19 и 14 лева (пропуските бяха комбинирани и за мача на футболния тим с Лацио), с които се целеше да спре феновете на Балкан да подкрепят тима в "Универсиада". Привържениците от Ботевград побесняха още повече, когато на втория мач бяха изтикани почти до покрива, за да не пречат на домакините.

Всичко това днес ще се обърне срещу Константин Папазов и "Левски" в Ботевград. Домакините ще направят всичко възможно гостуването на софиянци да се превърне в кошмар. Едно от нещата, които се умува, е цената на билета за гостуващите фенове да е 100 лева! Освен посещение на мача домакините се шегуват, че ще предложат на Тити Папазов и баскетболистите да бъдат заведени на концерт на ромската перла Софи Маринова или пътуване до местни забележителности.

Специални транспаранти ще подгреят още повече атмосферата в залата. Един от тях е шарж, който БЛИЦ вече публикува - Тити в ролята на кукловод, който ръководи съдийската комисия към баскетболната федерация. "Има и още изненади, Тити ще ги види на мача", допълниха фенове на Балкан. Папазов ще се срещне и с "отбрани" домакини, които са до болка познати на местната фенска маса. Какво ще правят те, ще стане ясно по време на мача, но със сигурност ще подкрепят Балкан, а и нещо повече...И още - играчите на Балкан Ботевград отново са оригинални - някои вече са с мустаци и обръснати глави в бяло и зелено, а на тях е изписано буквата V - (Виктори - победа). Част от момчетата вече се снимаха във видео, с което призоваха за подкрепа от феновете.